Butik

Fast sortiment:

Här finns smidesprodukter som jag tillverkar i större serier och som jag oftast har i lager. Allt jag tillverkar är handsmitt och kan därför variera lite med bilderna som visas här på hemsidan. Tillsvidare går produkterna bara att köpa direkt ifrån smedjan i Munkedal. Alla priser är inklusive moms.

Beställningsarbeten:

Ibland får jag beställningsarbeten från kunder som är ute efter något unikt och det är alltid trevligt. Här finns några av dom beställningsarbeten jag utfört. Om ni själva är intresserade av en unik smidesprodukt så hör gärna av er till mig, kontaktuppgifterna finns längst ner på hemsidan.

 

 

Fast sortiment

Eldkorg
Eldkorgen kan användas som vanlig eldkorg under vintern och som grill under sommarhalvåret. Armarna i toppen bildar en cirkel på ca: 50cm i diameter som det passar att lägga en Muurikka på. Under fliken Arbeten finns en bild på en eldkorg i användning från sommaren 2010. Muurikka ingår ej.

Pris: 3000 kr

 

 

 

Trearmad Ljusstake
Enkel strutljusstake för tre ljus.

Pris: 1750 kr

 

 

 

Strutljusstake
Ljusstaken är smidd i ett stycke med traditionell form, ca: 30cm hög

Pris: 500 kr

 

 

 

Järnfågel
Figursmide i driven plåt

Pris: 900 kr

 

 

 

Grytunderlägg
Underlägg i egen design, nitade fötter och mejslad dekor, ca: 15cm i diameter

Pris: 400 kr

 

 

 

Skohorn
Ett stadigt skohorn som inte går sönder i första taget, ca: 62cm långt

Pris: 300 kr

 

 

Beställningsarbeten

Vindflöjel:
Motivet är från egen skiss efter kundens begäran. Är ni intresserade av en vindflöjel med eget motiv så hör gärna av er så kontaktar jag er med skiss- och prisförslag.

 

 

 

Nyckel:
Smidd i ett stycke ur 15mm rundjärn.

 

 

 

 

Dörrhandtag:
Enkelt dörrhandtag med tillhörande krokar. Ena delen handtaget fick tillverkas så att det sticker ut lite längre från dörren på grund av en list.

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.